Wat is energetische therapie

Wat is dat nou energetische therapie, het begint met de gedachten dat alles bestaat uit energie. Je lijf, je voedsel, de tafel waar je aan dit. Alles bestaan uit trillende deeltjes die een vaste of andere vorm hebben aangenomen. Met dit in je achterhoofd kan je je voorstellen dat je lichaam door de jaren heen wat energie heeft verzameld. Dat er plekken zijn in je lichaam die minder goed stromen, dat er plekken zijn die heel goed doorstromen.

Door te kijken naar jouw energieveld en de daarbij behorende blokkades, kan ik kijken wat ik voor je kan doen. Dit doe ik door middel van mijn handen op je rug te leggen. Hiermee zorg ik dat de energie in je lichaam weer gaat stromen, dat de steen die de stroom belemmerd een stukje kleiner gemaakt kan worden.

Behandeling

De behandeling ziet er als volgt uit. Het start met een intake, op dit moment wordt er voordat de afspraak gemaakt wordt een triage vragenlijst gestuurd. Dit om te zien welke persoonlijke beschermingsmaterialen ik moet gaan gebruiken. In de praktijk is desinfectans aanwezig en wordt er zo veel als mogelijk op afstand gewerkt. Na de intake leg ik uit wat de stappen zijn. Meestal ga je zitten op een krukje of liggen op een behandeltafel. Je kleding houd je hierbij altijd aan.

Ik start de behandeling door mijn handen op je rug te leggen en vandaar uit te voelen waar je energie stroomt.

Ik help je graag, maak een afspraak met mij om je te helpen je blokkades te verminderen. Maak een afspraak hier.

Met warme groet,