Life is a never-ending work in progress

Gratis Inzicht Sessie

Voel jij gewoon dat er meer is en dat er nog veel meer mogelijk is voor je? Wil je meer voldoening in je werk, meer succes, meer tijd met en voor je gezin en meer overvloed op alle gebieden van je leven?

Je weet dat je naar iets zoekt maar je kunt je vinger er niet helemaal opleggen. Je bent dichtbij maar toch kun je er niet bij komen.

In mijn gratis inzicht gesprek van 30 minuten (via skype) help ik eerst je (onbewuste) blokkades bloot te leggen. Daarna geef ik je een aantal handvatten waarmee je gelijk al kunt beginnen om het leven te creëren waar je werkelijk naar verlangt.

vraag je gratis inzicht sessie hier aan

Deze sessie is geschikt voor jou wanneer:

  • je er klaar voor bent om je eigen (verborgen) schaduwkanten te ontdekken

  • je nu écht zo ver bent om jouw diepste verlangens waar te gaan maken

  • je voelt dat je nog lang niet je volledige potentie benut maar niet de vinger op de zere plek kunt leggen

  • je weet dat je eigen ontwikkeling nu het belangrijkst is en jij wilt groeien

Aan het einde van ons gesprek heb je jouw onbewuste blokkades helder en beschik je over concrete handvatten waarmee jij vandaag al stappen kunt zetten naar het leven wat voor jou bestemd is.

Jouw gratis inzicht sessie

Elke maand heb ik plek voor 4 gratis sessies. Uit alle aanmeldingen maak ik persoonlijk een selectie zodat ik zeker weet dat ik je ook echt vooruit kan helpen. Daarom vraag ik je wat aanvullende informatie voorafgaande aan ons gesprek. Nadat je de vragen hebt beantwoord laat ik je per mail weten of jij geselecteerd bent voor de gratis sessie. In deze mail ontvang je een link om de afspraak in te plannen.

Onze tijd is kostbaar en ik wil je dan ook vragen om de afspraak in je agenda zetten en daar ook echt rekening mee te houden. Zorg er ook voor dat je klaar zit voor ons gesprek op de afgesproken tijd. Tijdens ons gesprek bespreken we ook hoe ik je eventueel verder kan helpen.

vraag je gratis inzicht sessie hier aan

Life is a never-ending work in progress