Trajecten

Werk met mij samen

Ben jij serieus op zoek naar een energetisch therapeut? En ben je bereid om zowel de investering als de commitment te maken die daarvoor nodig is? Dan laat ik je graag zien welke mogelijkheden er zijn om met mij samen te werken.

Transformatie gesprek

Transformatie sessie

Geschikt voor korte hulpvragen, een duwtje in de rug, het stellen van persoonlijke vragen of het transformeren van enkelvoudige niet-complexe blokkades.

1x 1-op-1 sessie van 1 uur

Bonus intake gesprek van 30 min.

Investering: €120,- incl. BTW

Transformatie Traject

Geschikt voor een diepere duik in je patronen. Wat maakt dat je steeds dezelfde keuzes maken? Inzicht krijgen in jezelf. Een start om verder op te bouwen.

7x 1-op-1 sessie van 1 uur

Bonus intake gesprek van 30 min.

Investering: €769,- incl. BTW

Heling Traject

Geschikt voor het afbreken van de muren, waarna er een nieuwe fundering gebouwd wordt. Zodat jij van daaruit je jezelf vormen naar hoe jij het zou willen.

14x 1-op-1 sessie van 1 uur

Bonus intake gesprek van 30 min.

Investering: €1469,- incl. BTW

Mijn praktijk is aangesloten bij de VBAG (Vereniging ter bevordering van Alternatieve Geneeswijze). Energetische therapie wordt gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende verzekering, valt onder: alternatieve geneeswijze. Check je polis om te zien of je in aanmerking komt voor vergoeding. Meer informatie vind je op zorgwijzer.nl en VBAG.nl

Welk werkwijzen pas ik toe

De kracht van holistisch en energetisch, integraal werken zit in diepe transformatie in relatief korte tijd. Holistisch wil zeggen: rekening houdend met het geheel, dus: body, mind én spirit. Energetisch betekent dat ik werk met de energie uit jouw energie banen(o.a. meridianen). Integraal betekent dat er een mix van technieken toegepast worden, die op dat moment het meeste effect zullen hebben. gedurende onze samenwerking wordt bepaald welke techniek het meeste effect en hulp biedt voor jou op dat moment. Zo passen we altijd de beste techniek toe waar je mind en body het meest behoefte aan heeft.

Energetische healing

Energetische healing is een breed begrip. Voor mij betekent het dat ik in het elektromagnetisch veld (aura) waarneem en voel waar er blokkades zijn. Door middel van handoplegging kan ik deze blokkades verminderen. Het doel is dat jouw lichaam zich zelf daarna hersteld. Jouw zelf herstellend vermogen wordt dus tot werken aangezet.

Trauma sensitief werken

Trauma sensitief werken betekent dat ik er rekening mee houdt dat jouw stress-systeem snel aanslaat. Door ervaringen, trauma’s die je meegemaakt hebt. Bewust en onbewust kan dit zijn. Door veiligheid te bieden, je helpen in het hier en nu te blijven, en je handreikingen te geven om je stress-systeem minder hard te laten werken.

Systemisch werken & familieopstellingen

Bij systemische werken en familieopstellingen ga je kijken naar jouw systeem van herkomst. Uit wat voor nest kom jij? Hiervoor maak ik gebruik van vloerankers en Playmobil poppetjes om het in beeld te brengen. Jij gaat hiermee aan de slag. Je maakt hiermee onbewuste patronen zichtbaar.

Adem- & ontspanningstherapie (AOT)

Adem- en ontspanningstherapie volgende de methode Van Dixhoorn. Ademtherapie is het helpen herstellen van een natuurlijke en ontspannen adembeweging. Deze beweging is door je hele lichaam voelbaar. Ontspanningstherapie is het bewust worden en leren hanteren van lichamelijke en mentale gespannenheid. Deze twee samen geven je handvatten om je eigen spanning te regelen, via aandacht, voorstelling, houding, beweging en ademhaling. Daarmee kan je ontdekken of een probleem/klacht samenhangt met een verhoogde spanning, die eigenlijk onnodig is.

Polariteitstherapie

Middels polariteitstherapie beïnvloed je energiestroom in je lichaam, om je gezondheid te verbeteren. De gedachten is dat klachten, ziektes komen door een disbalans van de energiestroom in je lichaam. Door een combinatie van aanraking, lichaamsbeweging, voeding en zelfbewustzijn herstel je de verdeling van de lichaamsenergie.

Meditatie, Mindfulness en Focussing

Helende Meditaties, Mindfulness oefeningen en  Focussing deze drie zitten ook verpakt in andere methodes die ik aanbied. Maar wilde ze toch nog even apart benoemen. Hiermee breng je rust in je hoofd. Je gedachten kunnen er stil van worden.

Juiste moment

Voel je dat dit het juiste moment voor je is, maar weet je niet welk traject het beste bij je past? Neem gerust via deze pagina contact met me op. Dan kijken we samen naar welke optie het beste bij je past en hoe jij jouw beste leven kunt gaan leven.

“Emotions that come out don’t make us ill, what stays in does.”

— Edith Eva Eger —