“If you can’t feel, you can’t heal.”

— E. Eger —

Reviews

Lees hieronder wat anderen voor jou hebben ervaren.

A. L.

“Vooral in roerige tijden als ik tegen dingen aanloop kom ik voor een sessie. Marion geeft mij nieuwe inzichten of ik kom zelf tot nieuwe inzichten. Ze ondersteunt mij hierbij. Ik word altijd ontzettend rustig als ze me energetisch behandelt. Dat is zo fijn!

Ervaar het zelf!”

M. van H.

“Ik kwam gehaast, als ik ben naar de praktijk. Meteen bij  binnenkomst in de praktijk voelde ik de rust die Marion uitstraalt, als een warme deken over me heen vallen. Ik vond het best spannend en gaf dit ook meteen aan, met de juiste woorden wist ze me snel gerust te stellen. Samen hebben we gezocht wat het meest passend was bij mij als onwetende, nuchtere maar toch zeer gevoelig persoon. Ik heb veel inzichten gekregen en gevoeld wat het voor je doet. Marion Bedankt xxx”

Allessa  van de Ven

” Marion heeft mij enorm fijn geholpen met het verwerken van de trauma’s van mijn eerste bevalling. Hoogzwanger en vol emotie kwam ik bij Marion. Tijdens de gehele sessie heeft Marion mij prettig begeleid met mijn emoties. Soms wist ik niet wat me overkwam met alles wat ik voelde. Het was voor mij soms lastig de emoties naar boven te laten komen, maar door de steun en hulp van Marion voelde dit uiteindelijk als een enorme opluchting. Tijdens de behandeling gaf Marion mij een veilig gevoel, ze was duidelijk en rustig. Nam afstand om mij in mijn eigen tempo te laten ‘voelen’, maar kwam ook bij me als ik het niet meer wist of het me te veel werd. Met de positieve feedback van Marion kwamen we steeds een stukje verder.
Wat ik bereikt heb is dat ik, mede door Marion, met vertrouwen mijn tweede bevalling in ben gegaan en ik positief terug kan kijken naar beide bevallingen. Ik had dit nooit verwacht! En vooral niet in zo’n korte tijd. Nogmaals dankjewel!”

Maak een afspraak

Als je leert voor jezelf te zorgen vanuit de behoeften die jij hebt, leer je te voelen wat je lichaam nodig heeft op vele gebieden. Je doet het voor jezelf, de mensen om je heen en mogelijk voor de kinderen die je krijgt of al hebt. Voor de beste versie van jezelf. Ik help je er graag bij.

“If you can’t feel, you can’t heal.”

— E. Eger —