Copyright

Copyright van deze site ligt bij Marion van Hunsel.

Disclaimer

Ondanks grote zorgvuldigheid en nauwkeurigheid bij het samenstellen en publiceren van het materiaal, kan de informatie verouderd, incorrect en/of incompleet zijn. In geen geval is deze praktijk aansprakelijk voor schade ontstaan uit het direct of indirect gebruik van het materiaal van deze website.

Internetsites en/of infobronnen van derden

Via deze website wordt toegang geboden tot internetsites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden. Praktijk Odin / Marion van Hunsel heeft geen zeggenschap over deze websites en kan dus niet aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud of voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze internetsites en/of informatiebronnen.

Persoonsgegevens

Uiteraard wordt jouw privacy als bezoeker van deze website gerespecteerd. Alle persoonlijke informatie die wordt verstrekt, worden altijd vertrouwelijk en conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens behandeld. De door jou verstrekte gegevens worden gebruikt om te kunnen voldoen aan jouw verzoek. Ontvangen gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor ze zijn verkregen. Meer informatie vindt je in de privacyverklaring.

Fotografie

Op de foto’s van deze website rust copyright.

Zij en hij, hij en zij

Om constructies zoals ‘hij/zij’ of ‘hem/haar’ te voorkomen is gekozen voor ‘hij’. Uiteraard wordt daar zowel vrouwen als mannen, meisjes en jongens bedoeld. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met mij op.

Contact info

06-29323958
info@praktijkodin.nl

Bedrijfsinformatie

Praktijk Odin
Wethouder van Hunselstraat 2a
6021 KD Budel
kvk 17249001
VVET 14015
RBCZ 206059R
Er is voldoende parkeergelegenheid in de straat.